Κρέας αλόγου σε προϊόντα της εταιρίας που σιτίζει τους φοιτητές του ΔΠΘ!

Στην ανάκληση προϊόντων από την ελληνική αγορά, στα οποία ανιχνεύτηκε DNA αλόγου, προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Τα τυπάκια στις παρέες του ν+2!

Τους βλέπεις κάπου κρυμμένους μέσα στις μεγάλες φοιτητικές παρέες πίσω από τον καπνό και τις κούπες με τον γαλλικό. Είναι τα διάφορα τυπάκια που διαφέρουν, πολλές φορές με ακραίο τρόπο από τους υπόλοιπους αλλά είναι υπαρκτοί και κατά βάση τους αγαπάμε.

12 Τρόποι αύξησης αυτοπεποίθησης

Η χαμηλή αυτοπεποίθηση επηρεάζει πολύ αρνητικά τη ζωή των γυναικών. Οι γυναίκες με χαμηλή αυτοπεποίθηση "περιθωριοποιούνται" και αισθάνονται ότι αδικούν τον εαυτό τους και τις δυνατότητές τους.

Ποια ντοκιμαντέρ θα δούμε φέτος στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Το 15ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης ξεκινάει την Παρασκευή 15/3 με την "Πρώτη θέση" της Bess Kargman.

Μία μέρα

Η κάθε μέρα είναι μία και μοναδική. Γράφει τη δική της  ιστορία, κρύβει τα δικά της μυστικά, βρίσκει ιδέες, κάνει σκέψεις, γεμίζει συναισθήματα. Όσο κι αν μοιάζει με τις άλλες ποτέ δεν είναι ίδια. Είναι η μέρα που προετοιμάζει το αύριο, που κλείνει το χθες, που δοκιμάζει τις αντοχές μας, που μας ωριμάζει,που σχεδιάζει το μέλλον . Έχει αξία η μέρα, η μία μέρα, η κάθε μέρα...όταν τη ζούμε με ένταση, με χαρά, με δημιουργικότητα, με αγάπη... και δε φεύγει χαμένη, άδεια, ανούσια. Γιατί είναι η ίδια η ζωή μας, γιατί είναι ο χρόνος μας. Γιατί ο χρόνος είναι αδυσώπητος, γιατί ο χρόνος περνάει γρήγορα, γιατί ο χρόνος είναι ό,τι πολυτιμότερο διαθέτουμε, γιατί το χρόνο δεν μπορούμε να τον σταματήσουμε. Γιατί μόνο με έναν τρόπο μπορούμε να τον "νικήσουμε"... μόνο αν τον αξιοποιήσουμε.

Επιμέλεια: Γαβριηλίδου Μιμή

 
back to top

back to top