Κατάλληλο άνω των 18: Στον κινηματογράφο οι «50 αποχρώσεις του γκρι»Αφού ξεσήκωσε θύελλες αντιδράσεων και προκάλεσε το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού, η τριλογία της σειράς «50 αποχρώσεις του γκρι» αναμένεται τώρα και στην μεγάλη οθόνη.

Τα τρία βιβλία κατακρίθηκαν όσο λίγα. Το περιεχόμενο αλλά και ο τρόπος γραφής της συγγραφέα EL James απέκτησαν πολύ γρήγορα φανατικούς θαυμαστές αλλά και φανατικούς επικριτές. Ότι και να άκουσε όμως η συγγραφέας και όσο και αν την «χτύπησαν» από παντού το σίγουρο είναι ένα: τα βιβλία της πούλησαν αρκετά αντίτυπα για να ξεπεράσουν δύο τεράστιες επιτυχίες: «Κώδικας Da Vinci» και «Harry Poter».

Μετά από όλη αυτήν την επιτυχία που γνωρίζει η τριλογία, η Universal αποφάσισε να δώσει μερικές χιλιάδες ευρώ για να αγοράσει τα δικαιώματα και το Καλοκαίρι του 2014 θα παρουσιάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες την πρώτη ταινία.

Ο Ryan Gosling και η Mila Kunis είναι δύο από τα ονόματα που ακούγονται έντονα για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.Επιμέλεια : Κωνσταντίνα Μενεξέ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top

back to top