Μαδριλένικος… οδοστρωτήρας «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα

Μαδριλένικος… οδοστρωτήρας «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα | onsports.gr









Μεγάλη εμφάνιση από τη Ρεάλ Μαδρίτης η οποία διέλυσε 3-1 την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» και πήρε μία μεγαλειώδη πρόκριση στον τελικό του Κόπα ντελ Ρέι.
Τον… αέρα της Μπαρτσελόνα φαίνεται να έχει πάρει η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία στην πέμπτη μεταξύ τους αναμέτρηση στη φετινή σεζόν παρέμεινε αήττητη διαλύοντας την αντίπαλό της 3-1 και παίρνοντας τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας όπου περιμένει τον αντίπαλο του ζευγαριού Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για ακόμα μία φορά ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος «καθάρισε» μόνος του για την ομάδα του. Στο 13’… χόρεψε τον Πικέ κερδίζοντας το πέναλτι. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση για να ανοίξει το δρόμο του θριάμβου για την ομάδα του.
Από εκεί και πέρα η Μπαρτσελόνα αγχώθηκε και δεν είχε το καθαρό μυαλό για να φτάσει με αξιώσεις προς την αντίπαλη εστία. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο και χτυπώντας με αντεπιθέσεις… τελείωσε την υπόθεση πρόκρισης. Ο Ντι Μαρία στο 58’ έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα της Μπαρτσελόνα για να σουτάρει και να δει τον Πίντο να αποκρούει. Στην επαναφορά ο Ρονάλντο πετυχαίνοντας το δεύτερό του τέρμα έκανε το2-0.
Πριν φύγει το… σοκ από τους Καταλανούς, η ομάδα της Μαδρίτης χτύπησε και τρίτη φορά με τον Βαράν στο 68΄ που ήταν από τους πρωταγωνιστές των δύο αναμετρήσεων. Το μοναδικό που κατάφεραν οι Καταλανοί, ήταν να μειώσουν με τον Άλμπα στο 89’.
Πηγή : onsports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top

back to top