Τέλος στα ...ναρκωτικά!



0Διάλογος για την καταστολή των ναρκωτικών με το όνομα «Χρήση ναρκωτικών και θάνατος στο δρόμο. Για πόσο ακόμα;» διεξήχθη μεταξύ του  προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών, Σ. Ευαγγελάτος, των πρυτάνεων Θ. Πελεγρίνης, Κ. Γάτσιος και Γ. Χαρβαλιάς, της προέδρου της σχολής Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ, Ελένης Μαΐστρου και του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Γιάννης Χουβαρδάς.

Την από κοινού δράση διαφόρων φορέων για την αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών, που «τρώει τα σωθικά της Αθήνας», όπως είπε χαρακτηριστικά, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για το θέμα.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόβλημα της χρήσης και εμπορίας ναρκωτικών υπάρχει κυρίως «στην περιοχή που περιβάλλει την Εθνική Βιβλιοθήκη, την Ακαδημία, το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων, στη Σόλωνος»,δήλωσε ο δήμαρχος Αθηνών κ. Καμίνης. «Άνθρωποι πεθαίνουν, άνθρωποι που είναι άρρωστοι, καταρρακώνουν το ηθικό των κατοίκων της πόλης, αποθαρρύνουν τους επισκέπτες της», είπε.

Εμείς από την πλευρά μας, ευχόμαστε να γίνει το καλύτερο δυνατόν τόσο για την πόλη μας-αποκτώντας με τον τρόπο αυτό μία πιο ανθρώπινη εικόνα για τους πολίτες και τους τουρίστες, όσο και για τους ίδιους τους χρήστες ουσιών, οι οποίοι σε κάθε περίπτωση πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ασθενείς.

Πηγή : neopolis.gr

Επιμέλεια : Κωνσταντινος Μιχαλουδης


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top

back to top