Πάμε με τα φαβορί



Ακόμα μια Κυριακή με πολλούς αγώνες για να διαλέξουμε στο δελτίο μας. Δυνατά ματς αλλά και ντέρμπι συνθέτουν το σημερινό κουπόνι.

Στο εγχώριο πρωτάθλημά μας, ένας αγώνας που ξεχωρίζει για την σημασία του είναι το Άρης - Λεβαδειακός. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς βρίσκονται προτελευταίοι στον πίνακα της βαθμολογίας και καλούνται μέσα στους επόμενους 6 αγώνες να ανατρέψουν την κατάσταση. Οι "κίτρινοι" έχασαν μέσα στην έδρα της Βέροιας, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν με 0-1 και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την παραίτηση του προπονητή Μιχαλήτσου και την πρόσληψη του Σούλη Παπαδόπουλου. Αιχμή του δόρατος ο Αγκάνθο, ενώ πίσω του θα κινούνται Διαμαντάκος και Γιαννιώτας. Η παράδοση δεν είναι με το μέρος των "Βοιωτών", καθώς έχουν 8 συνεχόμενες ήττες στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη, ενώ έχουν συμπληρώσει 7 αγώνες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Απουσίες Άρη: Γιαννίτσης, Ψυχογιός
Απουσίες Λεβαδειακού: Πόι

Πρόταση: 1 (1,75 ΟΠΑΠ)



Κύπελλο Αγγλίας ο δεύτερος αγώνας μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι. Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πολλή συζήτηση για την "άδικη αποβολή" του Νάνι που άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού. Ο Φέργκιουσον τόνισε σε δηλώσεις του πως τον ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλλου, για αυτό και θα παρατάξει την ομάδα του με όλους τους βασικούς. Από την άλλη πλευρά, η Τσέλσι πάει από το κακό στο χειρότερο. Έχασε την Πέμπτη με 1-0 από τη Ραπίντ στη Ρουμανία, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 4η θέση. Ο κόσμος δεν θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστό τον Μπενίτεθ, καθώς θεωρείται υπεύθυνος για την τραγική εικόνα της ομάδας. Με τα βασικά της όπλα θα παραταχθεί και η Τσέλσι.

Απουσίες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τζόουνς, Φλέτσερ, Σκόουλς
Απουσίες Τσέλσι: -

Πρόταση: 1 (1,70 ΟΠΑΠ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top

back to top