Σάββατο με... ρίσκο


Ένα περίεργο Σάββατο με δύσκολους αγώνες για το στοίχημα είναι το σημερινό. Πολλοί αδιάφοροι αγώνες, αλλά και αγώνες με πολύ ενδιαφέρον περιλαμβάνονται στο σημερινό κουπόνι.

Ξεκινώντας, ένας πολύ σημαντικός αγώνας είναι αυτός του Πλατανιά με τον ΠΑΟΚ, καθώς κάθε βαθμός για την ομάδα της Κρήτης είναι "χρυσάφι" για την παραμονή της στην κατηγορία. Από την άλλη, ο "Δικέφαλος του Βορρά" έχει βρει ρυθμό στο παιχνίδι του και βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, ενώ κυνηγάει την 2η θέση. Ιδιαίτερο το ματς για τον προπονητή Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος έχει  ένα πολύ μεγάλο παρελθόν με τους Θεσσαλονικείς. Ήττα μετά από τρεις σερί νίκες για τον Πλατανιά, ενώ ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Από την άλλη πλευρά το κλίμα για τον ΠΑΟΚ είναι πολύ θετικό μετά από την πρόκριση στους 4 του κυπέλλου. Βρίσκει ρυθμό στον παιχνίδι του, έχει πλέον βάθος στο ρόστερ, αλλά αποτελούν μείον τα συνεχόμενα εξαντλητικά παιχνίδια. Αναστασάκος στην κορυφή για τον Πλατανιά, ενώ ο Δώνης θα στηριχθεί στο δίδυμο Αθανασιάδη - Σαλπιγγίδη.

Απουσίες Πλατανιά: Ναζλίδης, Γιάννου, Δέντσας, Μαραγκουδάκης
Απουσίες ΠΑΟΚ: Γκαρσία, Αποστολόπουλος, Κατσουράνης, Λόρενς, Κατσικάς

Πρόταση: Χ (3,00 ΟΠΑΠ) 


Γκλάντμπαχ - Βέρντερ Βρέμης ο επομένος αγώνας που επιλέγουμε σήμερα. Το συντηριτικό παιχνίδι της Μπορούσια απέδωσε καρπούς και έτσι η Γκλάντμπαχ έφυγε με την νίκη (0-1) από την έδρα της Φρανκφούρτης. Πρώτη νίκη μετά από 6 αγωνιστικές, ενώ χαρακτηριστικό της είναι ότι δεν έχει πετύχει δύο σερί νίκες μέχρι τώρα στην Μπουντεσλίγκα. Αντίθετα, η Βέρντερ βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, ενώ οι φωνές για τον τεχνικό της, Σααφ, αυξάνονται διαρκώς. Μετά από την ήττα από την Άουγκσμπουργκ, έχασε κάθε ελπίδα για Ευρώπη, ενώ ζητούμενο αποτελεί πλέον να μην μπει σε μπελάδες. Πολλές απουσίες για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μετράνε τρεις σερί ήττες.

Απουσίες Γκλάντμπαχ: Μαρξ
Απουσίες Βέρντερ Βρέμης: Παπασταθόπουλος, Πρεντλ, Ακπάλα

Πρόταση: 2-3 γκολ (1,90 ΟΠΑΠ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top

back to top