HARLEM SHAKE:mainstream or...not again!!!!

Η έμπνευση: 
Όλα ξεκίνησαν όταν πέντε Αυστραλοί έφηβοι, γνωστοί ευρέως ως The Sunny Coast Skate ψάχνοντας απεγνωσμένα τρόπο να σκοτώσουν το χρόνο τους επιδόθηκαν σε έναν χορευτικό αυτοσχεδιασμό , τύπου χοροπηδάω πάνω - κάτω σαν το αρκούδι , με μουσικό χαλί το πολυφορεμένο πια Harlem Shake του Μr.Baauer .

H εξάπλωση:
Έπειτα από κάποιο διάστημα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι άρχισαν να μιμούνται το μόλις 31 δευτερολέπτων βίντεο των αγοριών και να ανεβάζουν τις δικές τους εκδοχές  στο YouTube, καθιστώντας το Harlem Shake ως το νέο μεγάλο διαδικτυακό φαινόμενο...
Για αρχή, πάνω από 11.000 εκδοχές κατά τις πρώτες 9 ημέρες...μέχρι που κάθε καρυδιάς καρύδι - από χοντρούλη τυπάκο που επέλεξε να μη φοράει μπλούζα μέχρι ένστολο λόχο- βάλθηκε να το αναπαραγάγει από το δικό του μετερίζι. 

Γιατί αυτό ; 3 απλά βήματα:
1. Βρίσκεστε σε ''λάθος'' χρόνο και τόπο ..σε ακτίνα αρκετά μικρή ώστε να ακούς το εν λόγω εκνευριστικό  , electro or something τραγουδάκι.
2. Στέκεστε όλοι ακίνητοι, πλην ενός - που κατά προτίμηση, απόκριες γαρ- συνοδεύεται από μάσκα στο κεφάλι χορεύοντας στο ρυθμό.
3.Με το που ακούγεται η ατάκα 'harlem shake' ξεκινάτε να χτυπιέστε όλοι μαζί στο ρυθμό.
..απλό και κατά πάσα πιθανότητα..εθιστικό!


Η κορυφή:
 Σήμερα βρίσκεται στην κορυφή του Billboard Single Chart..παρά το δημοσίευμα των New York Times για ενδεχόμενο κλοπής του mr.Baauer από προγενέστερους μουσικούς.
Η απομυθοποίηση:
 Thank God!! ή μάλλον thank Robin Skouteris...προ λίγων ημερών έκανε πάταγο το ''Harlem Shake Βουγιούκλω edition'' για να δείξει πως ακόμη και αν η Αλίκη βρισκόταν υπό το άκουσμα του εν λόγω meme ..πιθανόν να παρασυρόταν και να χόρευε το ίδιο επιδέξια στο ρυθμό του!!


Φιλική συμβουλή:
Mην το δοκιμάσετε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ στο σπίτι!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top

back to top