Ιωάννινα: Οι μασκαράδες ληστές μπέρδεψαν την Αστυνομία!

Τέσσερις χωρισμένοι σε ζευγάρια ή μόνο  δυο ήταν οι ληστές που χτύπησαν  το βράδυ της Τσικνοπέμπτης δύο σούπερ μάρκετ στα Ιωάννινα; Η Αστυνομία δυσκολεύεται να βρει την απάντηση, καθώς οι κακοποιοί που ήταν μεταμφιεσμένοι σε μασκαράδες για να περάσουν απαρατήρητοι μέσα στο αποκριάτικο κλίμα φορούσαν πανομοιότυπες μάσκες!

Οι δράστες  χτύπησαν με διαφορά ελάχιστων λεπτών δυο καταστήματα στο προάστιο Σεισμόπληκτα των Ιωαννίνων. Αρχικά, εισέβαλαν στο σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στο Κάτω Νεοχωρόπουλο και ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων τους λιγοστούς πελάτες, μεταξύ των οποίων μια γυναίκα που τρομοκρατήθηκε τόσο στη θέα των όπλων ώστε έχασε τις αισθήσεις της. Οι κακοποιοί άρπαξαν περίπου 2.000 ευρώ από τα ταμεία και έφυγαν τρέχοντας.

Όμως, σε  μικρή απόσταση διέπραξαν και  δεύτερη ληστεία σε άλλο σούπερ  μάρκετ, από το οποίο δεν έγινε  γνωστό πόσα χρήματα πήραν.  Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δράστες και των δυο ληστειών  έφυγαν με το ίδιο αυτοκίνητο. Από τις περιγραφές, το Ι.Χ. εντοπίστηκε στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας κοντά στο Δημοτικό σχολείο Ανθούπολης, όπου οι δράστες το εγκατέλειψαν και διέφυγαν πιθανότατα με άλλο. Κανείς, όμως, δεν είδε αν ήταν δυο ή τέσσερις, αλλά ούτε και με τι μέσο διέφυγαν με αποτέλεσμα το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η Αστυνομία να μην αποφέρει καρπούς.

επιμελεια Σωκράτης Μπιμπλιτζής
πηγή www.protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top

back to top