Ευκαιρίες εργασίας στις σκανδιναβικές χώρες για Έλληνες


Ενημερωτική εκδήλωση στις 24 Απριλίου στην Αθήνα

  Ειδική εκδήλωση για την πρόσληψη Ελλήνων αποφοίτων πολυτεχνικών σχολών, (εκτός Αρχιτεκτόνων και πολιτικών μηχανικών) και επιστημόνων πληροφορικής που επιθυμούν να εργαστούν στις Σκανδιναβικές χώρες, οργανώνει το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Απασχόλησης EURES της Ελλάδας του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.), σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες EURES της Σουηδίας, Δανίας, Νορβηγίας και της Φιλανδίας.

  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 στο ξενοδοχείο Αμαλία ( Λεωφ. Αμαλίας 8-10 Σύνταγμα Αθήνα) από τις 10:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα.

  
  Θα παρευρεθούν σύμβουλοι EURES και εργοδότες από τις Σκανδιναβικές χώρες με σκοπό την ενημέρωση και την προώθηση κενών θέσεων εργασίας για ειδικότητες μηχανικών και πληροφορικής, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα συνεντεύξεων και προσωπικής επικοινωνίας των ενδιαφερόμενων με τους εργοδότες.

  Δείγμα θέσεων από την εταιρεία STATOIL, μιας από τις εταιρίες που θα συμμετέχουν, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, (www.oaed.gr) στο πεδίο «EURES (ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ)»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top

back to top