6 "μαγκιές" που μπορείτε να κάνετε στην αναζήτηση του Google



Επειδή λογικά,είστε αρκετοί σαν και μένα που βαριέστε αυτή τη στιγμή,μπροστά στο pc σας,με το Facebook ανοιχτό στην πρώτη καρτέλα μόνιμα,άντε και κάνα Youtube στη δεύτερη ειδικά άμα κάνει και ο γείτονας σας διαγωνισμό για το πόσα νεύρα θα σπάσει σήμερα,έρχομαι με άφθονη διασκέδαση για όλους σας!!(ούτε καν)

Ορίστε 6 tricks,τα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε στην αναζήτηση του Google,και να περάσετε...5 ευχάριστα ολόκληρα λεπτά?troll..:P

Υ.Γ. Ελπίζω φοιτητάρες μου σιγά σιγά στην τρίτη καρτέλα σας να έχει μόνιμη θέση το blog μας,αφού για σας βρε τα γράφουμε, διαβάστε τα!!



1. Barrel roll:  
Πολύ απλό και διασκεδαστικό κόλπο.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γράψετε στην αναζήτηση του Google το εξής :"  do a barrel roll ".
Εφόσον είναι η αυτόματη πληκτρολόγηση του Google ενεργοποιημένη (σε όλους είναι αυτόματα ενεργοποιημένη εάν δεν έχετε αλλάξει κάτι) τότε θα δείτε ένα μαγικό αποτέλεσμα! 

2. 42 :  
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για το σύμπαν, τη ζωή και γενικά για τα πάντα γύρω μας? Απλά αναζητήστε στο Google το εξής :"  the answer to life the universe and everything " και θα σας δώσει την απάντηση! 

3. Βαρύτητα :  
Γράψτε στην αναζήτηση το εξής : "  Google gravity " και πατήστε στην επιλογή "Αισθάνομαι τυχερός" (I’m feeling lucky) !! To Google θα αρχίσει να "καταρρέει"!


(αν δυσκολευτείτε η επιλογή "αισθάνομαι τυχερός" μπορεί να βρίσκεται στην αυτόματη πληκτρολόγηση που βγαίνει μόλις πληκτρολογήσεις στην αναζήτηση,τέρμα δεξιά.)
4. Pacman:  
Είχε αρχίσει ως ένα απλό Doodle για τον εορτασμό των 30 χρόνων του Pacman αλλά είχε τεράστια επιτυχία και μπορούμε ακόμα να παίξουμε μέσω του Google σε αυτή τη σελίδα :  Play Pacman on Google

5. Zerg rush :  
Γράψτε στην αναζήτηση " zerg rush " και θα αρχίσουν να εμφανίζονται στην οθόνη σας μικρά Ο, από τη λέξη Google, τα οποία θα "τρώνε" τα αποτελέσματα αναζήτησης.Εσείς πρέπει να πετύχετε και να σκοτώσετε όσο πιο πολλά μπορείτε για κάνετε μεγάλο σκορ και εφόσον επιθυμείτε να το ανεβάσετε στο google+. 

6. Ποτέ δεν θα βρεις τον Chuck Norris :  
Για όσους προσπαθούν να βρουν τον Chuck Norris αναζητήστε στο google to εξής : " find Chuck Norris" , πατήστε στην επιλογή "Αισθάνομαι τυχερός" (I’m feeling lucky) και δείτε το αποτέλεσμα αναζήτησης!!

 
back to top

back to top