Μαθήματα μέσω ίντερνετ



Νέο πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης από το Πανεπιστήμιο Πειραιά .ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟ στην παροχή όσο το δυνατόν υψηλότερων υπηρεσιών εκπαίδευσης και εξειδίκευσης το Πανεπιστήμιο Πειραιά, και συγκεκριμένα το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης εγκαινιάζει ένα νέο πρωτοποριακό και ουσιαστικό για τα οικονομικά δεδομένα της εποχής πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης .
Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν απόφοιτοι Λυκείου, πτυχιούχοι και φοιτητές ΤΕΙ και ΑΕΙ, καθώς και εργαζόμενοι. Πρόκεiται για παροχή γνώσεων σε εξειδικευμένα θέματα της οικονομίας και η παρακολούθηση των μαθημάτων γίνεται αποκλειστικά απότοδιαδίκτυο, όπου παρέχεται στον σπουδαστή ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό και συνεχής εκπαιδευτική υποστήριξη. Οι εγγραφές για το πρόγραμμα (το οποίο θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο του 2012) έχουν ήδη ξεκινήσει, με εκπτώσεις στα δίδακτρα για όσους εγγραφούν το πρώτο χρονικό διάστημα. Η διάρκεια των μαθημάτων είναι 3 μήνες.
Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν εργαζόμενοι και επαγγελματίες σε τομείς και θέσεις απασχόλησης που σχετίζονται με το αντικείμενο και τις διδακτικές ενότητεςτου προγράμματος πτυχιούχοι και φοιτητές όλων των ΑΕΙ καιΤΕΙ που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε περισσότερο εξειδικευμένα θέματα από εκείνα που έχουν διδαχθείστα προγράμματα σπουδών των σχολών τους απόφοιτοι λυκείου που θα ήθελαν να αποκτήσουν γνώσεις σε θέματα εφαρμοσμένων οικονομικών, δημόσιοι υπάλληλοι, στρατιωτικοί κ.ά.
Επίσης μαθητές λυκείου που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις εισαγωγικού επιπέδου στην οικονομική επιστήμη (η συμμετοχή τους στο πρόγραμμα επιτρέπεται σε ορισμένες θεματικές ενότητες). Η συμμετοχή φοιτητών του Πανεπιστημίου Πειραιά σε μαθήματα ίδιου αντικειμένου μετα αντίστοιχα μαθήματα του προγράμματος σπουδών του τμήματος θα είναι δυνατή μόνο εφόσον στα μαθήματα αυτά οι φοιτητές έχουν ήδη επιτύχει προβιβάσιμο βαθμό. Οι υποψήφιοι σπουδαστές θα πρέπει μέσω του δικτυακού τόπου http: elearning.ec.unipi.gr να επιλέξουν τα μαθήματα που επιθυμούν και στη συνέχεια να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής τους.

 
back to top

back to top