Προγνωστικά για 5/3


0
Καλή εβδομάδα αν και λίγο καθυστερημένα….. αλλά δεν πτοούμαστε καθώς έφτασε ο επαναληπτικός που όλοι περιμέναμε όπου η Γιουναιτεντ υποδέχεται στην έδρα της την βασίλισσα Real με μοναδικό στόχο την πρόκριση!

Δεδομένου λοιπόν ότι στον πρώτο αγώνα το σκορ έμεινε στο 1-1 αφήνοντας ουσιαστικά όλα τα σενάρια ανοιχτά για σήμερα το βράδυ όπου περιμένουμε να δούμε μια άκρως επιθετική αναμέτρηση με πολλές φάσεις μπροστά και από τις δυο εστίες . Συνεπώς δε θα ρισκάρω στην επιλογή του σημείου αλλά καταλήγω στο αμφίσκορο αποτέλεσμα που είναι η πιθανότερη εκδοχή του αγώνα καθώς και οι δυο ομάδες έχουν επιθέσεις που βγάζουν φωτιές . Συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι οι ομάδες θα παραταχθούν χωρίς απουσίες όπως ήταν αναμενόμενο για έναν τέτοιο αγώνα , η επιλογή είναι μια…..Goal/Goal!

Στον άλλο επαναληπτικό αύτη τη φορά λίγο πιο βόρεια η Γερμανική Ντόρτμουντ φιλοξενεί την Σαχταρ Ντονέτσκ με στόχο να ξεκαθαρίσει το θέμα πρόκρισης δεδομένου ότι στην πρώτη αναμέτρηση το σκορ έλιξε ισόπαλο στο 2-2 με τις δυο ομάδες να έχουν πολλές ευκαιρίες και τους Γερμανούς να μην είναι τόσο τυχεροί! Δεδομένου λοιπόν της εξαιρετικής φόρμας των Γερμανών με το Λεβαντόφσκι να σκοράρει χωρίς έλεος στην επίθεση δε μου μένει άλλη επιλογή από το να ποντάρω στον άσσο της Ντόρτμουντ καθώς αντιμετωπίζει μια ομάδα που πέραν της έδρας της δεν είναι αξιόπιστη!

*Πάμε να δούμε τις επιλογές μας λίγο πιο προσεκτικά:

prognostika5032013.png

(Οι αγώνες ως μονά αποδεκτοί έχουν τη δυνατότητα να παιχτούν ξεχωριστά)

Υ.Γ. Πάμε να ξεκινήσουμε δυνατά την εβδομάδα μας…. με κέρδη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top

back to top