Κυριακάτικα δυνατά ντέρμπι



Μια Κυριακή με πολλούς συναρπαστικούς αγώνες προβλέπεται σήμερα και αν μη τι άλλο, είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθούμε με το στοίχημα.

Πρώτος αγώνας το ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ της Τότεναμ και της Άρσεναλ, το οποίο είναι από τα πιο κλασικά λονδρέζικα ντέρμπι. Πολύ σημαντικός αγώνας και για τις δύο ομάδες στο κυνήγι της 4ης θέσης. Με τον Γκάρεθ Μπέιλ να βρίσκεται σε δαιμωνιώδη φόρμα (8 γκολ στα τελευταία 6 παιχνίδια), η Τότεναμ κατάφερε να περάσει από την έδρα της Γουέστ Χαμ, νικώντας την 2-3. Πολύς ντόρος μέσα στην εβδομάδα για Μπέιλ, καθώς με τις εμφανίσεις του αποτελεί το μήλο της έριδος για πολλές ομάδες. Από την άλλη πλευρά η Άρσεναλ νίκησε με το ζόρι την Άστον Βίλα, με το κλίμα να μην είναι και τόσο καλό για τους Κανονιέρηδες, ενώ ο Βενγκέρ βρίσκεται υπό πίεση. Η Τότεναμ φαίνεται να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, ενώ το γήπεδο θα παίξει το ρόλο του στη σημερινή αναμέτρηση.

Απουσίες Τότεναμ: Ντεφόε, Ντέμπσεϊ, Σάντρο, Χαντλστόουν.

Απουσίες Άρσεναλ: Σανιά, Γκιμπς, Ντιαμπί

Πρόταση: 1 (2,15 ΟΠΑΠ)




Στα δικά μας λημέρια τώρα, στο επίκεντρο της 24ης αγωνιστικής της Superleague, βρίσκεται η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Πληγωμένες και οι δύο ομάδες, ενώ και οι δύο έχουν ως μοναδικό στόχο την νίκη. Χαμός στο εσωτερικό της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Πλατανιά, ενώ ο Λίνεν σε δηλώσεις του τόνισε ότι το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι το σημαντικότερο της χρονιάς. Το βάρος της επίθεσης θα σηκώσει ο Πετρόπουλος, οποίος θα προσπαθήσει να δώσει αποδείξεις, ενώ  από πίσω του θα ξεκινήσει ο Κατίδης με τον Γκερέιρο. Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός παίζοντας καλό ποδόσφαιρο νίκησε με 3-1 τον ΟΦΗ, ενώ ο Φάμπρι δήλωσε ότι το ματς με την ΆΕΚ  αποτελεί ευκαιρία, αν η ομάδα θέλει να μπει στα πλέι οφ. Εσπάρθα αντί για Τοτσέ, ενώ και ο Φιγκερόα βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή. Μοιρασμένο το ματς, δεν θα ρισκάρουν πολύ οι δύο ομάδες.

Απουσίες ΆΕΚ: Φούντας, Βλάχος, Αρκούδας

Απουσίες Παναθηναϊκού: Τοτσέ, Σο, Βελάσκεζ, Κουίνσι

Πρόταση: X (3,00 ΟΠΑΠ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top

back to top