Οκτώ αποτρόπαια εγκλήματα μιας εικοσιπενταετίας

Το ειδεχθές έγκλημα της Αρτας, με πρωταγωνιστές τρεις ανθρώπους χαμένους στο λαβύρινθο των ναρκωτικών, προκαλεί έντονη ανησυχία στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., που, μετά το αποτρόπαιο έγκλημα εις βάρος της 34χρονης στην Ξάνθη, βλέπουν τα εγκλήματα που θα μείνουν στην ιστορία για τη φρικαλεότητά τους να αυξάνονται. Και να ξυπνούν εφιαλτικές μνήμες από το παρελθόν.




«Εγκλημα ασύλληπτης βιαιότητας για την περιοχή της Ηπείρου», χαρακτήρισε ο καθηγητής της Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Θεόδωρος Βουγιουκλάκης την ανθρωποκτονία του 48χρονου από τη Φιλιππιάδα.
«Υπάρχει διαμελισμός του σώματος σε εξαιρετικά μικρά τεμάχια, προκειμένου να εξαφανιστούν τα ίχνη. Είναι, δηλαδή, υπολείμματα οστών και ιστών», εξήγησε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο κ. Βουγιουκλάκης, ο οποίος εξέτασε, σήμερα το πρωί, τα ευρήματα της αστυνομίας από τον υπόνομο της κατοικίας του 36χρονου δράστη.
Ο κατ' ομολογίαν δράστης και η 25χρονη που φέρεται ως εμπλεκόμενη στην υπόθεση πήραν 48ωρη προθεσμία και θα απολογηθούν αύριο στον ανακριτή.
Το άγριο έγκλημα με θύμα έναν 48χρονο, πατέρα δύο ενήλικων παιδιών, αποκαλύφθηκε χθες τα ξημερώματα, μετά την ομολογία ενός 36χρονου ότι τεμάχισε και πέταξε στο ποτάμι τον άτυχο άνδρα, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τη Φιλιππιάδα στις 11 Φεβρουαρίου.
Πηγή:enet.gr
Επιμέλια:Θάλεια Χαλεπλίδου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top

back to top