Χαμός στη Superleague!



Καλημέρα σε όλους τους λάτρεις του στοιχήματος. Σάββατο σήμερα και το ντόπιο πρωτάθλημα μας, η Superleague βρίσκεται στην 24η αγωνιστική της με ιδιαίτερα ενδιαφέροντες αγώνες.

Ξεκινώντας από τον...πάτο της βαθμολογίας, σήμερα διεξάγεται η κρίσιμη αναμέτρηση μεταξύ της Κέρκυρας και του Πλατανιά. Η ομάδα των Φαιάκων παίζει τα ρέστα της για να παραμείνει ζωντανή στη μάχη της παραμονής, ενώ ο Πλατανιάς θέλει να προσθέσει άλλους 3 βαθμούς για να νιώθει πιο ασφαλής, καθώς οι επόμενοι αγώνες  είναι αρκετά δύσκολοι. Στα αγωνιστικά τώρα, η Κέρκυρα προέρχεται από το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο οποίο έχασε με 3-1. Ανώτερος ο "Δικέφαλος του Βορρά", δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης. Η Κέρκυρα στις επόμενες αγωνιστικές θα αναμετρηθεί με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, οπότε η νίκη στο σημερινό αγώνα αγώνα αποτελεί βάλσαμο για την συνέχεια.
Απουσίες Κέρκυρας: Ζουμπουλάκης
Απουσίες Πλατανιά: Ποτουρίδης, Ναζλίδης, Αγκιλέρα

Πρόταση: 2-3 γκολ (1,70 ΟΠΑΠ)



Πανθρακικός - Ατρόμητος αναμετρούνται στην Κομοτηνή και ο καθένας ελπίζει στη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Ο Πανθρακικός έχασε με 2-0 την περασμένη αγωνιστική από τον Πανιώνιο με αποτέλεσμα να μπει σε μπελάδες. Είχε ευκαιρίες, αλλά όχι την ουσία. Σήμερα ο Δερμιτζάκης θα παρατάξει την ομάδα του με την ίδια συνταγή, με αιχμή του δόρατος τον Παπαδόπουλο. Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος άστραψε και βρόντηξε στον αγώνα με τα Γιάννενα, αλλά η μπάλα δεν άγγιξε το πλεκτό. Νίκη για τόνωση της ψυχολογίας αναζητούν οι Περιστεριώτες, αλλά και ο  βαθμός της ισοπαλίας δεν θα τους χαλάσει όπως και τον Πανθρακικό.
Απουσίες Πανθρακικού: Κουτσόπουλος
Απουσίες Ατρομήτου: Καραγκούνης

Πρόταση: X (2,75 OΠΑΠ)




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top

back to top