Live στο Αναγνωστήριο του Πολυτεχνείου Ξάνθης.

Λοιπόν φοιτητάρες μου,ειδικότερα συμφοιτητάρες μου στην Ξάνθη,αυτή την εβδομάδα ένα event που δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα!

Τι χρειαζόμαστε μέσα στον βαρύ χειμώνα και πριν την εξεταστική? Ένα live. Όχι για να πάρουμε δυνάμεις, αλλά για να ισοπεδώσουμε το αναγνωστήριο.. ;) Μετά τις 21.00 λοιπόν το Σάββατο 12 Ιανουαρίου, στο Αναγνωστήριο της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης, οι 1000mods μαζί με τους This is Nowhere θα κάνουν μια στάση για να μας διδάξουν ροκ (γιατί τα μπετά, τα κυκλώματα και οι μακέτες είναι ομολογουμένως βαρετά πράγματα).

ΕΙΣΟΔΟΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Μπύρα: 1€
Ποτό: 3€

Διοργάνωση: Decibel Prods
Συνδιοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Φοιτητών Ξάνθης "Η Γέφυρα"


1000 MODS
Φτιάχτηκαν το καλοκαίρι του 2006 και ως τώρα έχουν κάνει πάνω από 100 συναυλίες ανοίγοντας μπάντες όπως Brant Bjork, Colour Haze, Karma to Burn, My Sleeping Karma, Radio Moscow…
Με ψυχεδελικό ύφος, βαρύ αναλογικό ήχο και stoner rock διάθεση κυκλοφορούν στις αρχές του 2007 το πρώτο τους (αυτοχρηματοδοτούμενο) EP " “Blank Reality”σε CD και τον Δεκέμβριο του 2009 χτυπούν ξανά με ένα ολοκαίνουργιο 7'' EP με τον τίτλο "Liquid Sleep", που διατίθεται σε έγχρωμο (ανοιχτό πράσινο) βινύλιο από την SuiSound (CTS).
Τον Οκτώβριο του 2010, ο παντοδύναμος Μπίλι Άντερσον, ο άνθρωπος πίσω από θρυλικά άλμπουμ (Sleep, Melvins, Neurosis, Om, Los Natas, Orange Goblin κλπ ...), επισκέφτηκε την Ελλάδα για να παράγει το ντεμπούτο άλμπουμ της μπάντας
"Super Van Vacation" ενώ η Malleus Art Lab Ροκ επιμελείτε το artwork..
Τον Σεπτέμβριο του 2011, το γερμανικό label Kozmik Artifactz κυκλοφορεί το άλμπουμ σε διπλό βινύλιο και η ελληνική CTS σε CD Digipack.
Κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου 2011 περιοδεύουν την Ευρώπη, προκειμένου να προωθήσουν το νέο τους άλμπουμ. Έπαιξαν 25 συναυλίες σε 12 χώρες. Μερικά από τα highlights της περιοδείας τους ήταν όταν εμφανιστήκαν ως special guests στο Up In Smoke 3 ανοίγοντας για τους White Hills.


Τhis is Nowhere
Η 4μελής μπάντα από την Θεσσαλονίκη, ιδρύθηκε το 2009 και έκτοτε περιπλανιέται ανάμεσα σε ψυχεδελικούς, punk blues, experimental και desert rock ήχους.. Οι This is Nowhere, με δύο κυκλοφορίες στο ιστορικό τους (ένα sold out 7ιντσο και ένα ολοκαίνουργιο 10ιντσο split με τους DeSades),
θα παρουσιάσουν ένα set από αργό, groovy πανκομπλούζ με dub μπασογραμμές, noisy ψυχεδελικές κιθάρες και stoner ξεσπάσματα.

 
back to top

back to top