Ταινία η ζωή του θρυλικού Kurt Cobain

Ακόμα και αν δεν είσαι φοιτητής-λάτρης της ροκ, δεν παίζει να μην ξέρεις τους Nirvana. Έστω ένα "smells like teen spirit" στην χειρότερη θα το έχεις ακούσει. Και φυσικά, ακούς δεν ακούς ροκ, θα είσαι ασυγχώρητος αν δεν γνωρίζεις τον απόλυτο Kurt Cobain. Στην μοναδική περίπτωση που η απάντηση είναι όχι... ήρθε η στιγμή να τον μάθεις μέσα από ένα ντοκιμαντέρ που θα τα έχει όλα.

Η ταινία- ντοκιμαντέρ με θέμα την ζωή του τραγουδιστή των Nirvana, Kurt Cobain, θα προβληθεί το 2014 από την μεγάλη οθόνη. Ο σκηνοθέτης και παραγωγός Brett Morgan δηλώνει πως πρόκειται για ένα project που θα αντανακλά το πνεύμα του μεγάλου θρύλου.

Ο Κurt Cobein, ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας και ο άνθρωπος που στιγμάτισε μια ολόκληρη γενιά, αυτοκτόνησε στις 5 Απριλίου 1994, σε ηλικία μόλις 27 ετών.

Η Courtney Love, χήρα και μητέρα της κόρης του διάσημου τραγουδιστή, ήταν αυτή που έπεισε τον Brett Morgan να ξεκινήσουν αυτό το φιλμ και τον καθοδήγησε σε άγνωστες πτυχές της ζωής του τραγουδιστή. Έτσι, τα τελευταία 5 χρόνια βρίσκονται μαζί σε αυτή την προσπάθεια. Οι συζητήσεις τους ξεκίνησαν το 2007 και αυτό που περίμεναν για την δημιουργία του ήταν, όπως λένε, την κατάλληλη στιγμή. Και αυτή η στιγμή ήρθε.

 Δίνοντας μια γεύση για τα όσα αναμένουμε να παρακολουθήσουμε, ο σκηνοθέτης τονίζει:"Ο Kurt ήταν ειλικρινής και συναισθηματικός, ειρωνικός και σαρκαστικός, γλυκός και ξινός. Ήταν απίστευτα αστείος. Το φιλμ θα εμπεριέχει όλα αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα του. Άφησε πίσω του ένα θησαυρό. Ζωγραφιές, 8ΜΜ φιλμ, βιβλία με κόμικς. Ελπίζουμε να είναι έτοιμο το 2014 και ίσως να είναι γι' αυτή τη γενιά ότι για τις προηγούμενες το The Wall".

Εμείς, λοιπόν, περιμένουμε αγωνιωδώς και ευελπιστούμε σε ένα αποτέλεσμα αντάξιο της σπουδαίας προσωπικότητας του μεγάλου Kurt Cobain!


 
back to top

back to top